Teste Bacalaureat Online Gratis
Test 13 Anatomie si fiziologie umana si genetica
Intrebari din Anatomie si fiziologie umana si genetica (clasa a XI-A si a XII-A).(testul 13)
Test Biologie: Test 12 Anatomie si fiziologie umana si genetica
Intrebari din Anatomie si fiziologie umana si genetica (clasa a XI-A si a XII-A).(testul 12)
Test Biologie: Test 11 Anatomie si fiziologie umana si genetica
Intrebari din Anatomie si fiziologie uman? si genetica (clasa a XI-A si a XII-A).(testul 11)
Test 10 Geografia Europei: Variante propuse pentru examenul de bacalaureat
Un set de întrebări al căror răspunsuri trebuie să le dai folosind următoarea hartă oarbă. Pe hartă sunt marcate state cu litere şi oraşe – capitală cu numere. Aceste întrebări au fost date la examenul de bacalaureat din anii anteriori.(TESTUL 10)
Test 9 Geografia Europei: Variante propuse pentru examenul de bacalaureat
Un set de întrebări al căror răspunsuri trebuie să le dai folosind următoarea hartă oarbă. Pe hartă sunt marcate state cu litere şi oraşe – capitală cu numere. Aceste întrebări au fost date la examenul de bacalaureat din anii anteriori.(TESTUL 09)
Test 8 Limba Romana: Variante propuse pentru examenul de bacalaureat
Răspunde la fiecare dintre următoarele cerinţe, cu privire la textul de mai jos: Amurg de iarnă, sumbru, de metal, Câmpia albă – un imens rotund – Vâslind, un corb încet vine din fund, Tăind orizontul, diametral. Copacii rari şi ninşi par de cristal. Chemări de dispariţie
Test 8 Geografia Europei: Variante propuse pentru examenul de bacalaureat
Un set de întrebări al căror răspunsuri trebuie să le dai folosind următoarea hartă oarbă. Pe hartă sunt marcate state cu litere şi oraşe – capitală cu numere. Aceste întrebări au fost date la examenul de bacalaureat din anii anteriori.(TESTUL 08)
Test 7 Geografia Europei: Variante propuse pentru examenul de bacalaureat
Un set de întrebări al căror răspunsuri trebuie să le dai folosind următoarea hartă oarbă. Pe hartă sunt marcate state cu litere şi oraşe – capitală cu numere. Aceste întrebări au fost date la examenul de bacalaureat din anii anteriori.(TESTUL 07)
Test 6 Geografia Europei: Variante propuse pentru examenul de bacalaureat
Un set de întrebări al căror răspunsuri trebuie să le dai folosind următoarea hartă oarbă. Pe hartă sunt marcate state cu litere şi oraşe – capitală cu numere. Aceste întrebări au fost date la examenul de bacalaureat din anii anteriori.(TESTUL 06)
Test 8 Biologie vegetala si animala - pentru bac
Întrebarile din acest -Test- la biologie vegetală şi animală sunt adresate elevilor de clasa a IX-A şi a X-A care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat... dar nu numai. Multe dintre aceste întrebări au fost date la examenul de bacalaureat din anii anteriori. (test 08)

« 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Inainte » 

Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]