TESTE ONLINE LIMBA ROMANA
Test 3 Limba Romana: Variante propuse pentru examenul de bacalaureat
Pentru a răspunde la întrebări trebuie să urmăreşti textul de mai jos. Cum te găseşti, uşoară zburătoare, Zăcând aci, pe-o margine de drum, Şi nu dormind într-un polen de floare, Învăluită-n aur şi parfum? Neascultând de vântul de la stup, Te-ai aruncat în plasa ver
Test Romana: Romanul Mara de Ioan Slavici (setul 2)
Un set de întrebari din romanul "Mara" scris de Ioan Slavici. Aceste întrebari sunt recapitulative si evalueaza cunostintele dobândite despre acest roman. În setul 2 sunt întrebări din ultima parte a romanului "Mara".
Test Romana: Romanul Mara de Ioan Slavici (setul 1)
Un set de întrebari din romanul "Mara" scris de Ioan Slavici. Aceste întrebari sunt recapitulative si evalueaza cunostintele dobândite despre acest roman. În setul 1 sunt întrebări din prima parte a romanului "Mara".
Test 2 Limba Romana: Variante propuse pentru examenul de bacalaureat
Pentru a răspunde la întrebări trebuie să urmăreşti textul de mai jos. Cu legănări abia simţite şi ritmice, încet-încet, Pe pajiştea din faţa casei, caişii, zarzării şi prunii, Înveşmântaţi în haine albe se clatină în faţa lunii, Stând gata parcă să înceapă un
Test 1 Limba Romana: Variante propuse pentru examenul de bacalaureat
Pentru a răspunde la întrebări trebuie să urmăreşti textul de mai jos. "Gerul aspru şi sălbatic strânge-n braţe-i cu jălire Neagra luncă de pe vale care zace-n amorţire; El ca pe-o mireasă moartă o-ncunună despre ziori C-un văl alb de promoroacăşi cu ţurţuri lucitori.
Test Romana: Romanul Ion de Liviu Rebreanu (setul 2)
Un set de întrebări din Romanul "Ion" scris de Liviu Rebreanu. Aceste întrebări sunt recapitulative şi evaluează cunoştinţele dobândite despre acest roman. Setul 2 cuprinde întrebări din a doua parte a romanului.
Test Romana: Romanul Ion de Liviu Rebreanu (setul 1)
Un set de întrebări din Romanul "Ion" scris de Liviu Rebreanu. Aceste întrebări sunt recapitulative şi evaluează cunoştinţele dobândite despre acest roman. În setul 1 sunt întrebări din prima parte a romanului.
Test Limba Romana: Luceafarul de Mihai Eminescu
Un set de întrebări despre poezia Luceafărul scrisă de Mihai Eminescu.
Test Limba Romana: Poezii pentru bacalaureat
Un set de 10 întrebări din poeziile propuse pentru examenul de bacalaureat.
Test Limba Romana: Proza - specii narative (basmul cult, povestirea, nuvela şi romanul)
Proza include opere literare opuse poeziei. În acest test întrebările sunt despre basmul cult, povestirea, tipurile de nuvele şi de romane.

« 1 2 3 Inainte » 

Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]