Teste Bacalaureat Online Gratis
Test 11 Geografia Europei: Varianta 2 extrasa la examenul de bacalaureat 2015 sesiunea august - septembrie
Această hartă și întrebările din acest test au fost date la examenul de bacalaureat din 2015 în sesiunea august-septembrie (Subiectul I, punctele A, B și C). Pe hartă sunt marcate state cu litere şi oraşe - capitală cu numere.
Test 20 Geografia Romaniei: Varianta 2 extrasa la examenul de bacalaureat 2015 sesiunea august - septembrie
Această hartă și întrebările din acest test au fost date la examenul de bacalaureat din 2015 în sesiunea august-septembrie (Subiectul II, punctele A, B și C). Pe hartă sunt marcate unităţi de relief cu litere, oraşe cu numere de la 1 la 6 şi râuri cu numere de la 7 la 12.
Test 19 Geografia Romaniei: Varianta 9 extrasa la examenul de bacalaureat 2015 sesiunea iunie - iulie
Harta de mai sus se referă la subiectul II A – E. Pe hartă sunt marcate unităţi de relief cu litere, oraşe cu numere de la 1 la 6 şi râuri cu numere de la 7 la 12. Această hartă și întrebările din acest test au fost date la examenul de bacalaureat din 2015 în sesiunea iunie-iulie (Su
Test 18 Geografia Romaniei: Variante propuse pentru examenul de bacalaureat
Un set de întrebări al căror răspunsuri trebuie să le dai folosind următoarea hartă oarbă. Pe hartă sunt marcate unităţi de relief cu litere, oraşe cu numere de la 1 la 6 şi râuri cu numere de la 7 la 12. Aceste întrebări au fost date la examenul de bacalaureat din anii anteriori, la
Test 17 Geografia Romaniei: Variante propuse pentru examenul de bacalaureat
Un set de întrebări al căror răspunsuri trebuie să le dai folosind următoarea hartă oarbă. Pe hartă sunt marcate unităţi de relief cu litere, oraşe cu numere de la 1 la 6 şi râuri cu numere de la 7 la 12. Aceste întrebări au fost date la examenul de bacalaureat din anii anteriori.
Test 16 (partea2) Geografia Romaniei: Variante propuse pentru examenul de bacalaureat
Un set de întrebări recapitulative din Geografia României al căror răspunsuri trebuie să le dai orientându-te după următoarea hartă oarbă. Pe hartă sunt marcate unităţile de relief cu litere, oraşele sunt numerotate cu buline iar râurile sunt numerotate cu dreptunghiuri.
Test 16 Geografia Romaniei: Variante propuse pentru examenul de bacalaureat
Un set de întrebări recapitulative al căror răspunsuri trebuie să le dai orientându-te după următoarea hartă oarbă. Pe hartă sunt marcate unităţi de relief cu litere, oraşe numerotate cu buline şi râuri numerotate cu dreptunghiuri.
Test 15 Geografia Romaniei: Variante propuse pentru examenul de bacalaureat
Un set de întrebări recapitulative al căror răspunsuri trebuie să le dai orientându-te după următoarea hartă oarbă. Pe hartă sunt marcate unităţi de relief cu litere, oraşe cu numere de la 1 la 6 şi râuri cu numere de la 7 la 12.
Test 14 Geografia Romaniei: Variante propuse pentru examenul de bacalaureat
Un set de întrebări al căror răspunsuri trebuie să le dai folosind următoarea hartă oarbă. Pe hartă sunt marcate unităţi de relief cu litere, oraşe cu numere de la 1 la 6 şi râuri cu numere de la 7 la 12. Aceste întrebări au fost date la examenul de bacalaureat din anii anteriori.(te
Test 13 Geografia Romaniei: Variante propuse pentru examenul de bacalaureat
Un set de întrebări al căror răspunsuri trebuie să le dai folosind următoarea hartă oarbă. Pe hartă sunt marcate unităţi de relief cu litere, oraşe cu numere de la 1 la 6 şi râuri cu numere de la 7 la 12. Aceste întrebări au fost date la examenul de bacalaureat din anii anteriori.(te

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte » 

Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]