Comunicat de presa: Leadership Autentic - Cluj Napoca


Bucuresti, 9 Decembrie 2009

Sfarsitul acestei saptamani va prilejui pentru un grup de 30 de tineri din Cluj Napoca ceva mai mult decat inceputul vacantei cauzata de criza sistemului de invatamant romananesc. Acesti tineri vor avea sansa sa petreaca zilele de 12 si 13 Decembrie cultivandu-si cunostintele de leadership in cadrul programului de dezvoltare personala Leadership Autentic care va avea loc in Colegiul National George Cosbuc, si este dezvoltat de Fundatia LEADERS în parteneriat cu Groupama Asigurari.
Asa cum spunea si John F.Kennedy, “leadership-ul si educatia sunt indispensabile”, acesta fiind si motivul pentru care prin intermediul programului Leadership Autentic tinerilor elevi cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani le este oferita o alternativa educationala non-formala construita pe 4 directii ce au ca si scop imbunatatirea potentialului lor de leadership si oferirea posibilitatii de orientare in viitoarea cariera.

Lideri si leadership; Valori, viziune, misiune si obiective; Comunicare si Vorbirea in public; Dezvoltare personala si Educatie continua, sunt modulele ce vor fi parcurse de participatii Leadership Autentic cu ajutorul celor 2 traineri LEADERS prin intermediul unui program ce va cuprinde sesiuni de training, activitati interactive si discursuri inspirationale. Programul este unul foarte util tinerilor: “Pentru mine, acest program a insemnat oportunitatea de a invata lucruri noi. Am invatat sa comunic in fata unui public, ce este un lider si tot ceea ce reprezinta leadership-ul” declara Andreea Manea, participant al unei editii precedente a programului.“Pot sa spun ca a fost o experienta benefica si tot ceea ce am invatat o sa pun in practica atunci cand o sa fie nevoie.”

Editia Leadership Autentic din Cluj Napoca va incheia seria training-urilor din anul 2009, se va desfasura in parteneriat cu Groupama Asigurari si va beneficia de suportul partenerului principal Blue Air. Programul va continua in 2010 cu noi training-uri in Bucuresti si isi va extinde dimensiunea nationala incluzand alte 5 orase importante din Romania. 

Leadership Autentic este un program conceput de Fundatia LEADERS Romania. LEADERS Romania este devotata promovarii conceptului de leadership in Romania si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale LEADERS Romania se numara Leadership Autentic, Leadership School, Leadership Academy, Leadership Center, LEADERS Movie, Clubul Antreprenorilor si LEADERS Awards.

Ultimele Articole