Leadership Autentic in liceele din Bucuresti


Leadership Autentic in liceele din Bucuresti! In ciuda situatiei nefavorabile din invatamantul romanesc elevii Colegiului National Sfantul Sava si cei ai Colegiului National Gheorghe Lazar vor avea sansa sa experimenteze o altfel de educatie in zilele de 29 – 30 Mai si 5 – 6 Iunie cand programul de leadership si dezvoltare personala Leadership Autentic va fi implementat de catre Fundatia LEADERS cu sprijinul deosebit al companiei Groupama Asigurari.

Lideri + Followers = Leadershipeste ecuatia pe care tinerii participanti la Leadership Autentic o vor descifra cu ajutorul trainerilor si a modelelor de lideri din societatea romaneasca prezenti la cele doua sesiuni.  Cu o abordare non-formala in care practica face legea, cu multe exercitii de echipa si workshop-uri care le stimuleaza creativitatea, Leadership Autentic aduce in prim plan  4 module educationale pe teme precum: Lideri si Leadership; Comunicare si Vorbirea in Public; Valori, Viziune, Misiune, Obiective; Dezvoltare personala si educatie continua.

Alaturi de facilitatorii din cadrul Fundatiei LEADERS vor fi alaturi de tinerii participanti lideri din societatea romaneasca precum Camelia Sucu, General Manager, Class Living; George Mihaita, Actor; Stefan Cojanu, Vice-president Education Market EE &CIS, ORACLE si Medeea Marinescu, Actor.

Aflat la cea de-a 8-a editie programul Leadership Autentic a impactat deja un numar semnificativ de tineri din orase precum Cluj Napoca, Targoviste, Curtea de Arges, Alba Iulia, Moreni si Abrud, finalizand seria de training-uri pe anul scolar 2009 - 2010 in cele mai performante licee din Bucuresti.

Fundatia LEADERS este devotata promovarii conceptului de leadership in Romania si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale LEADERS Romania se afla seria de evenimente Leadership Autentic, Leadership School, Leadership Education, Leadership Academy, The Leadership Center, LEADERS Movie si Clubul Antreprenorilor.

Pentru mai multe informatii despre acest program, accesati: www.leadershipautentic.ro Contact: Adina Ghita Project Manager Leadership Autentic LEADERS Romania 3B, Boteanu, apt.4, 1st District, Bucharest, Romania Phone:0723250356 E-mail: adina.ghita@leaders.ro

Ultimele Articole